понеділок, 5 лютого 2018 р.

                                      Героїко-патріотичний проект
Виховні години учнів нашої школи №3-колегіуму цікаві та різноманітні. Один із успішних методів роботи – метод проектів. Його використання дає змогу подолати бар'єр у спілкування, навчити дітей самостійно здобувати нові знання та застосовувати їх на практиці.
     В основі таких проектів лежить розвиток пізнавальних навичок учнів, уміння орієнтуватися в інформаційному просторі, розвиток критичного мислення.
     У здійсненні проекту задіяні найактивніші методи навчання: інтерактивні, пошуку, дослідження. На думку видатного українського педагога Г. Ващенка, вони, з одного боку, сприяють посиленню активності учня у процесі навчання, а з іншого, наближують до життя. Саме в умовах активного пошуку та дослідження провідним стає випереджувальний розвиток самої людини, формування творчої особистості, яка проектує та організовує своє життя і доцільно перетворює навколишній світ. У роботі над проектами ефективною є групова форма роботи.
     Учні 9-А класу зараз працюють над героїко-патріотичним проектом. Кожна із чотирьох груп отримала свої завдання. Учні склали план захисту проекту, розподілили доручення між кожним його учасником, щоб захист був глибоким і цікавим. Тож зичимо їм усім успіху і з нетерпінням чекаємо на результати.
Шевченко Ж.В.,
класний керівник 9-А класу    


Немає коментарів:

Дописати коментар