понеділок, 12 лютого 2018 р.

ДЕНЬ КРЕАТИВУ
     День, проведений разом із друзями, – хороший. А день єднання спільною творчою працею – найкращий!
     Сьогодні учні 9-А класу поринули у світ прекрасного. Світлана Володимирівна Радченко, член батьківського комітету класу, поділилась із дев’ятикласниками секретами своєї творчої майстерності. Вона разом із сином Максимом презентувала цікаву розповідь про креативну роботу своїми руками – хенд мей, завдяки якому розкривається внутрішній світ людини.
     Дев’ятикласники стали активними учасниками майстер-класу з хенд мею. Чесно кажучи, нелегко давались етапи цієї роботи: вирізування, обпалювання, зшивання… Кожен намагався до цього процесу підійти по-своєму, хоча всі робили одну роботу – квітки-прикраси. Неабияке терпіння знадобилось дівчатам! А хлопцям!!! Когось вистачало лише на роботу з ножицями. А дехто приділяв більше уваги свічкам, аніж квіткам! Але так і народжується творча атмосфера: поєднання корисного з приємним. Також радісно було стежити за тим, як діти допомагали один одному, як раділи успіхам, як бажали всьому навчитись.

     Хочеться подякувати Світлані Володимирівні за час, приділений нашим учням, і за дивовижні квіти, що виросли просто у наших руках!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар